Aaltopahvi

- Edelleen maailman suosituimpiin lukeutuva materiaali.

Aaltopahvi on yleisimmin kuljetuspakkauksissa käytetty materiaali, ja suosio jatkuu edelleen myös kuluttajapakkauksissa sekä myyntitelineissä. Tunnetuimpana laatikkorakenteena perinteinen teipillä suljettava pahvilaatikon, fefcon 0201 säilyttäessä suosionsa.

Me tarjoamme sinulle sekä näitä perinteisiä laatikoita flexopainatuksin, että tuomme rinnalle offsetpainetut eri kartonkilaaduin päälystetyt vaihtoehdot. Tämä jälkimmäinen vaihtoehto antaa niin kuluttajapakkauksille kuin pienemmille myyntitelineille aaltopahvin suojaavuuden, sekä kauniin ja laadukkaan painojäljen peittäen aallon harjat miltei kokonaan. Pintamateriaalin valinta tehdään yhdessä pakkaustarpeesi mukaan, joten myös mm. muovikerroksen mukaan saattaminen on mahdollista.

 

 

 

INNOVATIIVISIA RATKAISUJA

ER-Pakkaus on yksityinen perheyritys Etelä-Pohjanmaalta, joka omaa vuosikymmenten kokemuksen pakkausten valmistajana. Sivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme. Joustavan ja asiakasläheisen toimintamme lisäksi kynnys tulla luoksemme on matala, joten ethän epäröi jättää yhteystietojasi, niin me palaamme asiaan!

Lue lisää

AJANKOHTAISTA

Messut lähestyy! Rekisteröidy kävijäksi
Nähdään Helsingin messukeskuksessa 11.-12.10.17
osastolla 5m51

Rekisteröidy tästä

SuomenVahvimmat