Pakkaussuunnittelu

Yksilöllisen pakkausratkaisun löytäminen juuri sinun tuotteillesi on helppoa oman ammattitaitoisen suunnittelijamme ansiosta.

Pakkaussuunnittelijamme yhdessä myyjän ja tuotannon kanssa huolehtii osaltaan, että pakkaus täyttää perusvaatimusten lisäksi sille asetetut erikoisimmatkin toiveet. Tälläisiä voivat olla joko visuaaliset seikat, tai materiaalille asetetut vaatimukset.

Esimerkkinä vaikkapa jo pakastusprosessissa mukana oleva kakkulaatikko, tai paistonkestävä kartonkirasia, joissa on upea painatus. Tälläinen pakkaus toimii osana tuotantoprosessia ennen myyntiin asettamistaan. Pakkaus voi myös muodoltaan olla katseen kiinnittävä, jonka olemassa olon tarkoitus onkin toimia huomion herättäjänä ja ohjaten kuluttajaa puolensa ostopäätöksen hetkellä.

 

Tarpeet listaamalla ja ideoita yhdessä hioen teemme mahdottomastakin mahdollista ja pääsemme haluttuun lopputulokseen. 

Heitä siis pallo meille, kun haluat pakata persoonallisesti! Yhteydenotto on helppoa, sen voit tehdä vaikka tästä.

INNOVATIIVISIA RATKAISUJA

ER-Pakkaus on yksityinen perheyritys Etelä-Pohjanmaalta, joka omaa vuosikymmenten kokemuksen pakkausten valmistajana. Sivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme. Joustavan ja asiakasläheisen toimintamme lisäksi kynnys tulla luoksemme on matala, joten ethän epäröi jättää yhteystietojasi, niin me palaamme asiaan!

Lue lisää

 

 

TIETOSUOJASELOSTEET

 

LASKUTUSTIETOMME 

 

MeNESTYJÄ 2020

Kauppalehti onnitteli ER-Pakkausta jo toistamiseen sijoituksella maan menestyneimpien yritysten joukkoon. 

LUE LISÄÄ

DB logo ER Pakkaus 2018

 

2020 ER-Pakkaus, Luottoluokitus AA