Kartonki

Monipuolinen ja jatkuvasti kehittyvä konekantamme mahdollistaa yksilöllisten pakkausten valmistuksen ympäristöä säästäen. Meille on tärkeää, että pystymme tuottamaan asiakkaan asettamien vaatimusten mukaisia pakkauksia kustannustehokkaasti, laadusta tinkimättä. 

Vahvuuksiamme ovat erityisesti erilaisten liimattujen pakkausten toteuttaminen. Visuaalisen ulkoasun lisäksi tuotekehityksemme kohteena ovat jatkuvasti käyttämiemme materiaalien kehittäminen asiakaskuntamme tarpeita vastaaviksi.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm.

  • erilaiset rasiat ja laatikot
  • myynti-/ kuljetuspakkaukset
  • salkut ja kansiot
  • alustat ja tukipahvit
  • pussinsulkijat

 

Rakenteellisesti pakkaukset voivat olla kulma-/ sivuliimattuja tai koottavia. Offset-painatuksen lisäksi yksilöintiä voidaan tehostaa mm. ikkuna-aukolla. Klikkaa itsesi kuvagalleriaan, ja näe joitain esimerkkejä valmistamistamme kartonkituotteista.

Kerrothan meille myös omista pakkaustarpeistasi, jotta osaamme otaa yhteyttä ja toteutaa ajatuksesi! Viestin voit lähettää  tästä. 

 

 

 

INNOVATIIVISIA RATKAISUJA

ER-Pakkaus on yksityinen perheyritys Etelä-Pohjanmaalta, joka omaa vuosikymmenten kokemuksen pakkausten valmistajana. Sivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa yrityksestämme ja tuotteistamme. Joustavan ja asiakasläheisen toimintamme lisäksi kynnys tulla luoksemme on matala, joten ethän epäröi jättää yhteystietojasi, niin me palaamme asiaan!

Lue lisää

 

 

TIETOSUOJASELOSTEET

 

LASKUTUSTIETOMME 

 

MeNESTYJÄ 2020

Kauppalehti onnitteli ER-Pakkausta jo toistamiseen sijoituksella maan menestyneimpien yritysten joukkoon. 

LUE LISÄÄ

DB logo ER Pakkaus 2018

 

2020 ER-Pakkaus, Luottoluokitus AA